Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2012 Çarşamba

SAMSUNG SEW-3022 EzView Bebek İzleme Sistemi

SAMSUNG SEW-3022 EzView Bebek İzleme Sistemi Samsung EzVIEW bir kurmak için basit ve Bebek Monitörü kullanımı kolaydır. Onlar uyku veya oyun gibi 2.4 "ekranda canlı ve net renk bebeğinizin izleyebilirsiniz. Dijital sinyal size kolaylıkla taşıyabilirsiniz 350 metre aralığı vererek, süper güvenli ve bebeğinizin parazitsiz görüntü sağlar düşürmeden sinyal. Bu Bebek Monitörü ile bebeğinizin güvenli ve uyku ya da oynarken ses görebilirsiniz bilerek güvende hissedebilirsiniz.

Yüksek kaliteli kamera gece görüş yeteneğine sahip ve SD kart için bu değerli anları kaydetmek ve çok sayıda aygıt üzerinde onları oynatmak böylece bir kayıt fonksiyonu vardır. Samsung bebeğinizin kreş sıcaklığı bu monitör, odanın sıcaklığını söylüyor ve sıcaklık ani değişiklikleri varsa da sizi uyaracaktır emin yaptık neden olan önemli olduğunu anlıyor, bu yüzden emin olabilirsiniz bebeğinizin rahattır.

Hiçbir odası ve rahatsız edici babys uyku girerek orada doğan bebeğiniz bazen ağlar zaman yapılacak en kolay şey monitör aracılığıyla bebeğinizle konuşabilir 3022 tarihinde iki yönlü konuşma fonksiyonu ile, ses ile uyku onları geri yatıştırmak için daha.

Eğer, bunları taşımak doğru noktaya yerleştirmek ve onları kurmak için ihtiyacınız olan en bebek monitörleri bir bağlama bir parça bulabilirsiniz günlük işleri için tüm gün yapmaya çalıştığı evin etrafında taşırken. Bu, SEW3022 ile öyle değil, zarif tasarımı ile cebinize sığacak kadar ince veya kullanışlı kemer klipsi kullanabilirsiniz, her zaman yanınızda olabilir ve ses veya monitöre alarm kurabilirsiniz titreştirerek çalışır.

Samsung ayrıca Bebeğiniz hakkında ya da böyle ikiz ya da küçük bir bebeğin erkek veya kız kardeşi gibi birden fazla bebek var için emeklemeye başladığında için çok kullanışlı birden fazla kamera, destekleyebilir. Aynı zamanda herkes gözünüz tutabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder