Bu Blogda Ara

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Kamera Sistemleri Bebek



Işlevsellik ve güvenik sistemleri performans rakipsiz, Pelco üstün IP kameralar video güvenlik teçhizatları yerleştirilen sürekli gelişen taleplerini karşılamak ve aşmak için tasarlanmıştır. Standart çözünürlüklü IP güvenlik kameraları yüksek çözünürlüklü megapiksel itibaren, Pelco kullanılabilir kamera sistemleri bebek sabit ve konumlandırma Kamera Sistemleri sektörün en geniş seçim sunar. Bu açık sistemler benzersiz uygulamalara açıklık ve kesinlik getirerek, eşsiz işlevsellik, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi ve tam kare hızı video sunmak. Güçlü kamera sistemleri için talebi kamera sistemleri bebek karşılamak için, Pelco video güvenlik teçhizatları sofistike ve yetenekleri için yeni bir aşamaya işaret, devrimci Sarix görüntüleme platformu geliştirdi. Dünya standartlarında görüntü performansı, gelişmiş endüstriyel tasarım ve akıllı analitik sağlamak üzere tasarlanan Sarix Kamera Sistemleri yeni nesil sürücü devam teknoloji platformudur.

Ve bu platform üzerine bina sadece bir derece kamera sistemleri bebek akıllı teknolojiye Düşük Işık ve Anti-Bloom yetenekleri ile Geniş Dinamik Aralık birleştiren SureVision, ile Sarix olduğunu. SureVision Sarix kameralar otomatik olarak en karmaşık ışık koşullarında mümkün olan en iyi görüntüyü sunmak. Spectra
Endüstri lideri Sarix görüntüleme teknoloji platformu ile Spectra en eşsiz güvenilirlik ve sürücü / kontrol teknolojisi birleştirerek, Spectra standart çözünürlüklü ağ kameralarının dört kez video çözünürlüğü sağlar ve adli video ayrıntı güvenlik uzmanları talep inanılmaz bir kamera sistemleri düzeyi sağlar.

Kendi 1/3-inch CCD görüntüleyici sayesinde, Spectra HD en iyi sınıfının düşük ışık performansı. Her Spectra HD nesne izleme kamera sistemleri bebek gibi Pelco Analytics güçlü bir paketi ile standart olarak gelir. Ve esneklik ve hassas kontrol, düşük gecikme süresi ve bir benzetme sisteminin güvenilirliği ile bir ağ kamera performansı için, eşsiz eşzamanlı analog / IP özelliğine sahip Spectra IV IP daha bak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder