Bu Blogda Ara

3 Temmuz 2012 Salı

Motorola Bebek Güvenlik Kamerası

Motorola Bebek Güvenlik Kamerası Özellikler:
Motorola MBP33 Dijital Video Monitor büyük ve canlı bir 2.8 "LCD renkli ekran ile donatılmıştır. Bu, çocuğunuzu görmek mümkün olacak demektir muhteşem kalitede . Çünkü bir 2.4 GHz Frekans Atlamalı Dağınık Spektrum kablosuz teknolojisi , monitörünüzde görüntülenen video (En fazla bir kare hızı son derece pürüzsüz olacaktır saniyede 25 kare ). otomatik Kızılötesi Gece Görüş sistemi üzerinde ışık bırakarak çocuğunuzun uyku alışkanlıkları rahatsız gerekmez karanlık anlam başlatır.

Monitör de olabilir oda sıcaklığında tespit verimli - Bebeğinizin oda iklimi bir göz tutmak yardımcı olmak ve ısıtma ayarlamanız gerekir ne zaman kendi kararınızı yardımcı olmak.

Sisteminde yerleşik bir olan iki yönlü iletişim mekanizması. Sadece size bebeğinizin en sessiz sesleri duyabilir yüksek hassasiyet mikrofon , bunları da bir ebeveyn yakın olduğunu bilerek güvenlik duygusu veren bir mesafeden onları rahatlatır, çocuğunuzun konuşabilirsiniz.

Ayrıca açık zaman, uyku bebeğinizin inmek yardımcı olacak, beş sesli ninniler olan monitör ve kamera içine uygulanmaktadır.

Vardır beş LED uyarıları çeşitli gürültü seviyeleri ve kapsama alanı uyarı dışı bir gösteriyor.

Bu ürünün aralığı kadar 200Meters etmektir.

Ebeveyn ünitesi ile birlikte geliyor şarj edilebilir pil size kapatarak gücü hakkında endişe etmeden etrafında monitör yapmasına imkan vermek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder