Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Ek Kamera Samsung SEW3035 SecureView


SAMSUNG SEW-3035 3.5 "Dijital Video Monitor artık babysecurity.co.uk edinilebilir. Samsung herhangi bir ebeveyn tarafından faydalı bulunmuştur edilecektir özelliklerinden tam olarak çarpıcı bir beyaz monitör yayımladı. Samsung gibi bir marka ile, kalitesi bu model beklenen ve bu hayal kırıklığı yok. Samsung kullanan bir 3.5 "renkli LCD ekran bebeğinizin kolay görüntüleme yapar ve en son GFSK sinyal teknolojisi Samsung ile hiçbir girişim olmadığından emin olun.

Samsung karyolası bir çocuk ayrılırken denemek ve yapmak daha kolay ebeveyn rolü ve daha rahat bırakmanız yararlı özelliği yükleri ile monitör doldurdu. İki Yönlü Talk ile Geri Bu ebeveynler ana ekran üzerinden bebek konuşmak için izin vardır. Bu bir üst sesini taşımak zorunda ebeveyn olmadan bebek yerleşmek anlamına gelebilir. Bebeğin ortamı bebekler rahatsızlık ve sıkıntı hissi bıraktı emin olmak için ya ısınmak için ya da çok soğuk ise veliler uyaracak bir sıcaklık özelliği daha var.

Bu monitör yüksek kaliteli kameralar kullanır ve resim daha sonra izlemek için bir SD kart üzerine kaydedilir. Anne bir televizyonda canlı veya kaydedilmiş görüntüleri izleyebilirsiniz böylece monitör aynı zamanda bir A / V çıkışı vardır. Hatta gece anne ve babaları için, çünkü kullanılan Nightvision ve kameranın üst takılmıştır bir Nightlight bu resmi görmek mümkün olacak. En fazla dört kamera tüm çocuklar üzerinde izledim emin olmak için bu monitörle birlikte kullanılabilir.

SEW-3035, Skype, MSN ve diğer video formatlarını sohbet gibi anlık mesajlaşma sistemlerini kullanma yeteneğine sahiptir. Size evden uzak ve SEW-3035 görüntülemek istediğinizde tek yapmanız gereken, normal Skype hesabı ile Skype'a oturum ve görüntülemek için kamera hesabı aramak böylece SEW-3035 için ayrı bir Skype hesabı kurulum öneririz. Bakılanlar sadece kamera ses değil desteklendiğini unutmayın lütfen. Ayrıca birden fazla kamera kullanarak varsa sadece 1 kamera izlenebilir bu monitör ünitesi seçilen kılavuzudur.

Samsung Baby Video Monitör Özellikleri:

100m Aralığı (line of sight)
SD Kart Kaydet Fonksiyonu
2 x Dijital Zoom
Two Way Back Tartışma
Gece Işığı
A / V çıkışı
Oda sıcaklığı
Taşınabilir Ebeveyn Ünitesi
Nightvision
Skype, MSN, Yahoo Video sohbet sistemleri kullanılarak izlenebilir yeteneği. (Pc Bağlantısı Gerekli)
Ses Algılama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder