Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Motorola MBP20 Bebek Video Monitörü

Motorola MBP20 Bebek Video Monitörü Monitör ve bebek ünitesi arasında yumuşak ve hızlı bağlantı hızı sağlamak için 1.8Ghz Dijital Geliştirilmiş Kablosuz Teknoloji Motorola MBP20 Dijital Video Monitor. Eklenen şifreleme ile, monitörünüzün özel ve güvende olduğunu bilerek güvenlik duygusu kazanacaktır.

Size şaşırtıcı kalitede bebeğinizi izlemek için izin veren bir canlı 1.5 "Renkli LCD ekran ile donatılmış olarak geliyor Karanlıkta, otomatik kızılötesi gece görüş sistemi başlatır. Bu ışıkları tutmak ve bebeğinizin uyku rahatsız zorunda kalmazsınız .

Beş polifonik ninniler sistemi içine inşa edilir, bu oyun derin ve dinlendirici bir uykuya çocuğunuzun göndererek size yardımcı olacaktır.

Ebeveyn ünitesi dahil ve bebek ünitesi, yüksek hassasiyet mikrofon ile iki yönlü bir iletişim sistemidir. Bebeğinizin sesleri duymak ve onlara konfor sağlayarak konuşmak mümkün olacak.

Onlar birbirinden çok uzak olmadığını monitörü ve bebek ünitesi aralığı uyarı dışı bir donatılmış birbirlerinden 200 metre kadar olabilir (line-of-sight) ve gelir yapabilirsiniz.

Ebeveyn ünitesi, şarj edilebilir bir batarya ile birlikte geliyor, sen her zaman bebeğinizin göz tutmak için yanınızda taşımak mümkün olacak.

Ayrıca güç tüketimi azaltma ile yardımcı bir Eko Mod ile donatılmış olarak geliyor.

Özellikler
Görüş
Ayarlanabilir ses hassasiyeti kontrolü
Ayarlanabilir hacim ve parlaklık denetimlerini
1.5 "LCD ekran (128x128 çözünürlük)
5 polifonik ninniler 
Güvenlik
Ses duyarlı ışıklı gösterge
Aralık uyarı Out
Kızılötesi gece görüş
Oda sıcaklık göstergesi 
Pratik
Güvenlik için Veri Şifreleme
Taşınabilir Ebeveyn ünitesi
Güç tasarrufu modu
Pratik kemer klipsi veya çanta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder