Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Bebek İzleme Sistemi

Bebek İzleme Sistemi Lorex LIVE Bağlan Monitor Digital Video Monitörü LW2031 ve aynı zamanda Skype ve ışın sinyal iPhone veya Android Akıllı Telefon doğrudan üzerinden internete bağlanabilirsiniz! Canlı Bağlantı ebeveynler, aileler, evcil hayvan sahipleri, veya evlerinde oluyor her şeyin farkında kalmak gerekir bakıcılar için bir atılımdır. Canlı bağlantı, bir Skype kullanarak internet üzerinden uzaktan izleme özellikleri taşınabilir ev monitör kullanımı kolay etmektir.

Kullanıcılar Skype oturum ve her yerde dünyanın en kameraya erişmek ve bir çağrı yapmak kadar kolay olabilir! Canlı Bağlantı daima küçük olanı da sevimli torunu görmek için yapıyor ya Dedesi için nasıl çalıştığını görmek için bakabilirsiniz gezici bir ebeveyn için idealdir. Tüm olası Skype sistemi ödüllü kullanarak! Basit bir video arama ile, her yerde her zaman kameranın erişebilirsiniz. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android Skype üzerinden bağlayabilirsiniz.

Skype üzerinden bağlayabilirsiniz diğer monitörler olsa da, bu hem görüntü hem ses ileten tek monitör! Sürekli bağlanma sağlamak için çalışan bir bilgisayara sahip gerek yoktur, böylece Lorex Ağ geçidi kullanılarak, kamera sürekli internet bağlanmıştır. Sadece modemin içine ağ geçidi takın ve bağlanır. Basitçe bir Skype hesabı kurmak ve uzaklıktadır.

Lorex Canlı Bağlantı aynı zamanda ev daha kolay etrafında çocuğunuzun incelemekte yapar ve size her zaman kamera ile doğrudan bir bağlantı var sağlayan netliğinde ses ile birlikte net 2.4 "LCD renkli ekrana sahip. Her yerde gözleri ekstra bir dizi gerekir ve her yerde evin etrafında gittiğinizde sizinle el monitör almak kablosuz taşınabilir kamera yerleştirin. Gecelik, küçük kimse onları uyanma riski olmadan iyi olduğundan emin olun. Kameranın dahili otomatik gece görüş ile tam karanlıkta bakın. Ayrıca her zaman ekranda olanı yakalamak için video ve ek fotoğraflar kaydedebilirsiniz. Başka bir oda ve haber monitörünüzün özel bir şey varsa, kendi el monitör ile kablosuz bir anlık veya hızlı video çekmek. MicroSD karta Anılarınızı saklayın, ya da aile ve arkadaşlar ile sosyal ağ sitelerinde paylaşmak için onları bilgisayarınıza kopyalayın.

450ft (150ft kapalı) için * Dijital Kablosuz aralığı kadar. Gerçek aralığı engel bağlı * değişebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder