Bu Blogda Ara

3 Temmuz 2012 Salı

AVENT Scd600 Bebek Güvenlik Kamerasi

AVENT Scd600 Bebek Güvenlik Kamerasi Philips AVENT SCD600/00 Bebek monitör AVENTS ilk video bebek monitörü olduğunu. AVENT kadar yaşamak için Marka adı bu içten olağanüstü bebek video izlemek oluştururken son 2 yıl geçirdim ile. Mükemmel ses ve görsel öğeler ile SCD600 bebek monitörü bu yıl veliler için olması gerekir.

Yüksek çözünürlüklü LCD ekran, kristal berraklığında görüntü sağlar
Örneğin yüksek çözünürlüklü ebeveynleri ile izlemek için yapıştırılmış oturmak ve sadece çocukları izlemek için şimdi tekrar her göz gezdirmek olabilir olmayacaktır. Eğer mutfakta ev ofis veya pişirme çalışıyorsanız olsun, Philips AVENT, Dijital Video Monitörü ile fidanlık bir göz tutmak mümkün olacak. Kamera ünitesi veliler içinde entegre bir döner sistem istedikleri pozisyonu ne olursa olsun istenilen kamera açısını sola yapabilirsiniz. Kamera kablosuz bebeğinizin net bir görüntü sağlayan bir cömert 2.4-inç dijital kalitede renkli ekrana sahip taşınabilir ana ünite, gerçek zamanlı yüksek çözünürlüklü video gönderir.

AVENT Scd600 Bebek Güvenlik Kamerasi 24 saat gözetim Kızılötesi gece görüş ile
Kızılötesi gece görüş özelliği sayesinde, bu bebek monitörü gece ya da ışıklar kapalı durmaz. Otomatik gece görüşlü özelliği kreş karanlık net bir gece görüş görüntüler. Hacim ve parlaklık denetimlerini daha da bebeğinizin kolayca izlenmesini sağlar.

Gürültü Aktivasyon LED ışıklar Ebeveynler Zihin kolaylığı vermek
Dijital Video Monitor bebeğinizin odasında bir sesi algılar, ana ünite ekranında otomatik olarak devreye girer ve ışıklar gürültü düzeyini gösterir.

Geniş izleme aralığı ve tam taşınabilirlik
150 metre geniş bir ürün yelpazesi ile, Dijital Video Monitor aynı odada değilken bile size yakın, sizin küçük birine hissetmenizi sağlar. Hands-free kemer klipsi ile şarj edilebilir ebeveyn ünitesi evinizde ve çevresinde serbestçe hareket etmesine izin verir, ve dijital bağlantı ve güç göstergeleri size bebeğinizin bağlı olduğunuzu güvence sağlar.

% 100 özel bağlantı ile Otomatik kanal seçimi
2.4 gigahertz bir işletim frekans bandı ile, Dijital Video Monitörü otomatik olarak en az girişim ile en güvenli bağlantı arar. Monitörünüzün yayınlar% 100 özel olduğuna emin, ve bebeğiniz duyabilir ve görebilirsiniz teksin olabilir.

Gece lambası ve ninnileri ile donatılmış
Zamanlar için bebeğinizin huzursuz ve yatmadan ajite olduğunda, hiçbir zaman uyku davet edecek üç yatıştırıcı ninni birini seçebilirsiniz. Ayrıca yatıştırmaya yardımcı olur ve bebek ünitesi ile aktif hale getirilebilir gece ışık sıcak sakin kızdırma ile küçük bir sakin olabilir.

AVENT Scd600 Bebek Güvenlik Kamerasi Philips AVENT Hakkında Biraz
1984 AVENT tasarımı ve doğadan ilham ve kapsamlı araştırma ve klinik araştırmalar yoluyla geliştirilen ürünleri imalatı beri. Şimdi, Philips Grubu'nun parçası olarak Philips AVENT, daha kolay besleme ve bebeğinizin bakımını yapmak yenilikçi çözümler üretir.

Temel Özellikler
  • 2.4 " LCD renkli ekran
  • Ninniler
  • Nightlight
  • Kızılötesi Gece Görüş
  • Yüksek Çözünürlüklü Video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder