Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Lorex Canlı Kaydedilebilir video Bebek Monitörü

Lorex Canlı Kaydedilebilir video Bebek Monitörü LOREX CANLI Dijital Bebek Video Monitor  ince ve kompakt tasarımı ve yerleşik 'anlık' kaydı ile tamamen taşınabilir video bebek monitörü olduğunu. 2.4-inç süper parlak LCD ekranı ve kompakt kamera evinizin çevresinde gerçek taşınabilirlik için her iki özelliği şarj edilebilir lityum-iyon pilleri dahili ile cep boyutunda video monitör. Eğer akraba, arkadaş, ziyaret edebilir veya tatile gittiğinizde sizinle sistemi atın. Yerleşik bir microSD kart kaydediciye dokunmatik düğme anlık kayıt anında o unutulmaz anları yakalayın. Çekin ve birlikte microSD kart üzerinde 4000 resim kaydedebilirsiniz. Özelliği "Bebek ile konuşun" seninle konuşmak ve aynı odada olmadığı zaman bebeğinizin yatıştırmaya sağlar. Otomatik Gece Görüş ile her zaman bebeğinizin bakın. % 100 dijital teknoloji sinyal girişim gerektirmeyen, güvenli olduğunu garanti eder ve en fazla 450 feet kablosuz yelpazesine sahiptir. O kadar fazla 4 kamera, genişletilebilir olup, aynı anda 4 odaya kadar görüntülemenize olanak verir gibi LIVE ek ailenizle birlikte büyür.

Snap, mağaza ve şipşak fotoğraf kaydı ile bebeğinizin değerli anları paylaşmak. Bir anlık görüntü alabilir ve birlikte microSD ™ kart doğrudan saklayın. Bir PC veya Mac (SD kart adaptörü dahil) için kartı takın ve Facebook ™, Flickr ™ ve Picasa ™ gibi sitelerde paylaşın.

Neden sadece bebeğinizin duymak sağlayan bir bebek monitörü satın alıyor? Lorex LIVE ek ile, bebeğiniz duyabilir, bebeğinizi görmek ve bebeğinizle konuşun! Kamera ve video monitör arasındaki 2 yönlü ses onlar ağlıyor başladığınız andan sakin ve bebeğinizin yatıştırmaya sağlar.

Lorex Canlı Kaydedilebilir video Bebek Monitörü Temel Özellikler:
Tamamen taşınabilir video bebek monitörü
SD Kart Anlık kayıt Dahil
Bebek ile konuşun - 2 yönlü iletişim
150m Aralığı
WiFi dostu
4 Kameralar Yeteneği
Çok Smooth Streaming Video

Lorex Canlı Kaydedilebilir video Bebek Monitörü Ek özellikler:
Kompakt, şarj edilebilir kablosuz kamera ve video izlemek *
MicroSD kaydı ile Ek Bileşen, depolamak ve paylaşmak görüntüleri
Ebeveyn ve bebek arasında 2 yönlü iletişim
Ile her zaman bebek bak otomatik gece görüş
Güvenli, parazitsiz, uzun menzilli dijital sinyal **
Yüksek kontrast, süper parlak 2.4 "LCD ekran
Hatta bir gecede, bir şey kaçırmazsınız Ses uyarıları aktive
Ailenizin (Toplam 4 adete kadar Kameralar Bağlı edilebilir) birlikte büyür
4 Yollu Split Screen Mode
Otomatik Tarama Çoklu Kameralar (her 8 saniye)
MicroSD Kart Dahil
Masa Üstü veya duvara monte kamera

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder