Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Motorola MBP36 Bebek Güvenlik Kamerası


Motorola MBP36 anne sağlamak için özellikleri tam olarak tasarlanan yeni bir Dijital Monitor. Büyük 3.5 "LCD renkli ekran ile donatılmış, size net, yüksek çözünürlüklü bebeğinizin hareketleri ve duyguları görebilirsiniz emin olabilirsiniz. 25 FPS (saniye başına kare) bir kare hızda video kalitesi resmi inanılmaz bakacağız yani pürüzsüz. Buna ek olarak, bebeğinizin gece uyurken için mükemmel otomatik kızılötesi gece görüş ile gelir, size karanlıkta bile, her zaman çocuğunuzun yakın bir göz tutmak sağlayacaktır.

200 metre aralığı ile donatılan bu monitör, büyük ve küçük evlerde kullanılabilir ve birimleri birbirinden aralık dışında hiç eğer bir uyarı birimi yayılır. Ek olarak 2 yönlü iletişim vardır, bu size her zaman bebeğinizin duymak ve onları yakındaki bilerek güvenlik duygusu veren, size duymak anlamına gelir.

Motorola MBP 36 bebek sesler sessiz toplayarak yüksek hassasiyet mikrofon ile donatılmıştır; Bebeğinizin odası konfor ve güvenlik ekstra hissi veren hemen hemen her şeyi duyabilirsiniz.

Kamera Eğilmiş ve son derece pratik, sadece kamerayı ayarlamak için bebeğinizin uyku rahatsız hayır uzun yolculuklar anlamına uzaktan Yakınlaştırırken Döndürülmüş edilebilir.

Güç kaybediyor hiçbir endişeleri olmamalıdır nedenle ebeveyn ünitesi, şarj edilebilir bir batarya ile birlikte geliyor.

Bir yüksek hızlı bağlantı ebeveyn ve bebek üniteleri arasında teslim edilmesini sağlamak 2.4GHz FHSS kablosuz teknolojisi ile birlikte geliyor. Ayrıca, ek güvenlik, siz ve çocuğunuz için tam gizlilik vermek için şifreli verilerdir.

Bebeğinizin oda iklimi göz kulak böylece Motorola MBP 36 oda sıcaklığında monitör ile donatılmış olarak geliyor, bu sizin doğru sıcaklıkta bebeğinizin odası tutabilirsiniz sağlar.

Ayrıca cihazı kapatın gürültü seviyesi için uyku ve beş LED uyarıları bebeğinizin hafifletmek için beş polifonik ninniler ile birlikte geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder