Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2013 Perşembe

Bebek Kamera Güvenlik Sistemleri

Bebek ve mermi kamera modelleri hem de tasarlanmış gelişmiş iç ve hava dış güvenlik kameraları, geliştirme konusunda uzmanlaşmış. Lorex güvenlik kameraları ev veya iş güvenli ve korumalı olduğunu bilerek aklın sürekli huzur vermek çok büyük, bebek kamera güvenlik sistemleri, özellikleri ile inşa özel olan kablolu. Eğer hırsızlık deneyimli varsa, bir hırsızlık, vandalizm, maddi hasar, ya da oluyor bu olayları önlemek istiyorsanız, bebek güvenlik kameraları olan sizin için doğru. Bebek Açık Güvenlik Kameraları Lorex iç / dış güvenlik kameraları all-around ve tüm aydınlatma ve hava koşullarında mükemmel görüntü kalitesi sunmak çok yönlü kameralar kablolu. Farklı fiyat aralıkları gelişmiş kablolu iç / dış mekan kameraları geniş bir seçim sunan, en iyi performans için en yeni ve en büyük bebek kamera güvenlik sistemleri, özellikleri ile tüm, mükemmel ihtiyaçlarınıza uygun bir güvenlik kamera bulmak için emin olabilirsiniz. 

Bebek Dome Güvenlik Kameraları

Farklı dome kameralar bir ürün yelpazesine seçin: mini dome kameralar profesyonel saldırılara karşı dayanıklı dome kameralar için. Lorex yüksek trafik alanları için mükemmel her tür iç ve dış mekan uygulamaları gün ve gece için idealdir dome güvenlik kameraları geniş bir yelpazede sunmaktadır.

Bullet Bebek Güvenlik Kameraları

Bizim en iyi güvenlik kameraları bir ürün yelpazesine seçin: ABS plastik kameralar ve profesyonel sınıf polikarbonat kameralara. Lorex yüksek trafik alanları için mükemmel her tür iç ve dış mekan uygulamaları gün ve gece için idealdir dome bullet bebek güvenlik kameraları, güvenlik kameraları geniş bir yelpazede sunmaktadır.

Pan-Tilt-Zoom Bebek Kameralar

Mekanik işletilen Pan-Tilt-Zoom kameralar aksi yakalamak, Pan-Tilt-Zoom Bebek Kameralar, için birden fazla kamera gerekir alanı büyük miktarda kapsayabilir. Lorex DVR doğrudan kontrol ve aynı zamanda sağ akıllı telefon veya tablet kolaylık, belirli alanlarda önceden belirlenmiş turları ile programlı olabilir profesyonel düzeyde, bebek kamera güvenlik sistemleri yüksek hızlı PTZ kameralar sunmaktadır.

Gece Görüş

Bizim kızılötesi gece görüş Bebek kameraları ile, günün veya gecenin herhangi bir zamanda, herhangi bir aydınlatma durumda ev veya küçük işletme izleyin. Lorex gece görüş kameraları siyah-beyaz gece görüş (menzil kamera modele göre değişir) uzak 20 metre ile 180 metre görmek için izin gizli IR LED (kızılötesi ışık yayan diyotlar) özelliği. Bizim özellikli BrightNight ve ClearNight teknolojileri tüm düşük ışık koşullarında geliştirilmiş performans bebek kamera güvenlik sistemleri için net ve detaylı gece görüş sağlamak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder