Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2013 Perşembe

Bebek Lorex Güvenlik Kameraları

Lorex kameralar sabit bir geniş açı lens, sabit bir dar (Uzak odaklı) açılı lens veya manuel ayarlanabilir değişken odaklı mercek mevcuttur. Ne olursa olsun geniş veya dar açı kamera uygulama veya ihtiyacınız görünüm için, bu seçim için farklı lens boyutları ile kamera vardır uygun görev. Bebek kablosuz güvenlik kameraları standart kablolu güvenlik bebek kameraları için en iyi alternatiftir. Lorex sektöründe en iyi ve önde gelen kablosuz güvenlik kameraları sunmaya adamıştır. Evde ya da iş de neler farkında kalan, büyük fotoğraf makinesi özellikleri ile birlikte, güçlü, güvenli ve mükemmel bebek kamera.

Kablosuz bebek güvenlik kameraları Lorex en geniş bir seçim ile video kablolarını çalıştırmak için daha fazla gerek yok. Güvenli ve parazitsiz iletim ile birlikte, kristal berraklığında ses ve video sağlar dijital kablosuz teknolojisini kullanarak, Lorex bebek kablosuz güvenlik kameraları ev ya da iş için idealdir.

Açık kablosuz güvenlik kameraları

Tesiste açık kablosuz güvenlik kamera herhangi bir pahalı kurulum olmadan ev veya mal izlemek için mükemmel bir yoldur. Pahalı Video uzatma kablolarını çalıştırmak gerekmez. Sadece kameralar yüklemek güç kaynağına. LW2110 serisi dijital kablosuz güvenlik kameraları kolay kurulum güvenlik sistemleri için kameraları eklenti bulunmaktadır. Kameralar 7/24 gece ve gündüz kullanım için tasarlanmış ve iç ve dış kullanım için uygundur. Sinyal güvenli olduğundan emin yaparken FHSS Dijital Kablosuz Teknoloji, mükemmel görüntü kalitesi ve netlik sağlar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder